Fönstermarkiser

Före

Efter

Före

Efter

En måttanpassad, designad, stabil fönstermarkis är det självklara valet när du vill skydda ditt hus ifrån värmen, få en behaglig inomhustemperatur och komma ifrån irriterande solstrålar. Det bästa med detta solskydd är att du kan designa ditt hus på utsidan med olika färgval och modeller på markiserna. Kom in till vår utställning för att titta på vävproverna och modellerna.

Prisexempel

DA32 fönstermarkis med skyddande kassett. Manövreras med dragband. Designfront utan kappa.

Väv: SANDATEX

Bredd: 100 cm

Höjd: 80 cm

w

PRIS: 2.974 kr inkl. moms

 Korgmarkiser

Före

Efter

En kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Den tilltalande, runda formen ger en känsla av lyx. Kan anpassas till de flesta byggnader och fönster. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en ideal reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

Prisexempel

Modell klassisk. Reglage: Fast modell eller uppdragbar.

Väv: Sandatex

Bredd: 100 cm

Höjd: 70 cm

 

w

PRIS: 6.300 kr inkl. moms

 Terrassmarkiser

Före

Efter

Vill du ha en smart, snygg, flexibel, funktionell lösning för din uteplats, balkong eller terrass så finns det ingenting som slår terrassmarkisen. Vi erbjuder olika modeller för att nå just dina önskemål och prioriteringar för din uteplats. Vill du satsa på en snygg designad, öppen konstruktion, klassisk modell, med tätslutande kassett, med längre utfall, med dukbalk så att du kan öppna balkongdörren eller har du ett behov av en stor markis. Ja vi kan hitta terrassmarkisen för just dig. Välkommen in till utställningen för att titta på några olika modeller och vi har massor av härliga färger på väven.

Prisexempel

Terrassmarisen FA42. Öppen konstruktion. Manövreras med vev.

Väv: SANDATEX

Bredd: 325 cm

Utfall: 250 cm

w

PRIS: 13.332 kr

Motor, takprofil, pitcharm finns som tillval.

 Screenmarkiser

Detta är en av våra favoritprodukter. En screenmarkis, även kallad vertikalmarkis, går parallellt med fasaden och tack vare den speciella vävtypen kan du se obehindrat ut samtidigt som värmen motas bort. Screenmarkisen har en tålig kompakt design som ger ett diskret intryck.

Konstruktionen är robust och mycket tålig för vädrets alla påfrestningar. Som standard ingår screenväv, en speciell vävtyp som effektivt filtrerar solens värme och genomträngande ljusstrålar, samtidigt som väven ger mycket god genomsikt. Vill du mörklägga ditt sovrum utan att behöva montera något på insidan så kan du välja vertikalmarkis med mörkläggande väv.

Tack vare det suveräna Zip-systemet så är glipan mellan väv och sidoskenor ett minne blott. Detta ger en mycket vindstabil markis, och modellen är vindklassad av oberoende forskningsinstitut för vindstyrkor minst upp till 26 m/s.

Prova gärna genomsiktssimulatorn här »

Prisexempel

DS 92MZ. Med zipfunktion. Tätslutande aluminiumkassett. Kabelmotor.

Väv: Soltis 86 (screen)

Bredd: 100 cm

Höjd: 150 cm

w

PRIS: 6.889 kr